Barcode?

Scheduled digital promotions.

Moderator: Joey

Barcode?

Postby GaryJohnson » Wed Apr 27, 2011 1:00 pm

I noticed that you could enable a bar code for your promotion. How does this work?
GaryJohnson
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 15, 2011 10:55 am
Location: New York, New York

Re: Barcode?

Postby Ryan » Wed Apr 27, 2011 3:05 pm

Hello,

We use EAN-8 barcode standard. The barcode can be enabled when you create your promotion. Simply check the option to enable it and a new barcode is generated for you. You can then enter the appropriate value/action for this barcode into your POS system at your actual location.

I recommend using the barcode feature even if you are not going to scan the actual barcodes at your location. Barcodes give a real sense of "coupon" and "savings." They add a nice visual element to your promotions.
Ryan Andrews
Squareberry Team
Ryan
Site Admin
 
Posts: 175
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:19 pm

Re: Barcode?

Postby BarryM » Wed Apr 27, 2011 3:07 pm

Oh so you can have a multiple barcodes for different coupons I might have?
BarryM
 
Posts: 22
Joined: Wed Mar 30, 2011 9:02 am
Location: Los Angeles, CA

Re: Barcode?

Postby Ryan » Thu Apr 28, 2011 8:10 am

That is correct. You can have 1 separate barcode for each Promotion.
Ryan Andrews
Squareberry Team
Ryan
Site Admin
 
Posts: 175
Joined: Tue Feb 22, 2011 2:19 pm

Re: Barcode?

Postby BarryM » Thu Apr 28, 2011 10:42 am

Oh ok very neat feature!
BarryM
 
Posts: 22
Joined: Wed Mar 30, 2011 9:02 am
Location: Los Angeles, CA

Re: Barcode?

Postby GaryJohnson » Thu Apr 28, 2011 10:43 am

Dang I didnt even know it could do that till now :lol:
GaryJohnson
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 15, 2011 10:55 am
Location: New York, New York


Return to Promotions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron